Powered by KultuNaut

iALBERTSLUND

Silles abc-koncert
Hvor: Forbrændingen , Vognporten 11, Albertslund
Hvornår: Søndag den 29. september 2019, kl. 15.
Afstand:
Pris: (Entré: 75 kr)

Forbrændingen bobler af musik, bogstaver og rim denne eftermiddag når Sille og Palle inviterer indenfor til ABC-koncert.

Kl. 14 til 15: Nyd et roligt øjeblik, hvor du og dit barn kan læse sjove ABC-rim og -remser og se et udvalg af alfabetbøger gennem tiden - og mød måske din yndlings ABC, og ikke mindst; leg selv med at bygge bogstaver.

Kl. 15 til 15:45 Silles ABC-koncert
Sille elsker bogstaver og musik! Derfor tager hun sin ven Palle og deres kæmpe store ABC-bog med til Forbrændingen. Vi skal høre en legende og lærerig koncert for de ca. 4-8-årige, fyldt med finurlige og sjove børnerim - og alfabetet selvfølgelig.
Med Dina Gellerts ABC-bog i kæmpestørrelse, fyldt med farverige tegninger, bladrer og synger vi os igennem en eventyrlig rejse med Annas badeand fra A til Å.
ABC-Koncerten er skabt i samarbejde med Forlaget Bolden.
-------
Live For Børn er familiearrangementer i Forbrændingen hvor i oplever livemusik, litteratur og billedkunst for børn. Hvert arrangement er tilrettelagt så der er tid og rum til fordybelse, inspiration og ikke mindst opleve musikere og kunstnere der har noget på hjertet til børn.
I kan altid købe nybagte boller, kaffe og juice fra kl. 14 hvor dørene åbner


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet