Powered by KultuNaut

iALBERTSLUND

Bugsy Malone
Hvor: MusikTeatret Albertslund , Bibliotekstorvet 1-3, Albertslund
Hvornår: Fredag den 16. oktober 2020, kl. 17.
Afstand:
Pris: (Entré: 265 kr)

Rearview Teaters produktion af Bugsy Malone bliver, som traditionen byder, spillet af talentfulde børn og unge. Bugsy Malone spillede igen i Londons West End for nyligt, og nu har du chancen for at se den i Danmark. Denne ekstraordinære musical, fyldt med sang, dans og medrivende handling, kulminerer i splattergevær, flødeskumskager, sang, dans og latter. Musicalen er ideel at se sammen som familie. Den er sjov, den er flot, den er fyldt med action, og du vil aldrig glemme den.

Historien:

Musicalen Bugsy Malone fortæller historien om gangstere og bandekrige i 1929 i New York. Dandy Dans gangstere terroriserer distriktet og skyder alle modstandere med deres splattergeværer. Han er rival til Sam Stacetto, også kaldet Fat Sam, som har klubben Grand Slam Speakeasy. Fat Sam hyrer Bugsy Malone til at få fat i splattergeværerne, så han kan beholde sin klub. Bugsy er forelsket i Blousey, en wanna-be korpige, og da han har brug for pengene for at tage hende med til Hollywood, tager han jobbet, selvom det er farligt. I mellemtiden har Dandy Dan næsten udryddet hele Fat Sams bande.

Bugsy hyrer en flok udskud, som hjælper ham med at stjæle en ny levering af geværer, så da Dandy Dan dukker op for endeligt at udrydde Fat Sams Speakeasy, får han sig en overraskelse.

Denne slapstick musicalkomedie følger konkurrencen mellem de to knapt så kloge bander. Musicalen har lige dele film noir, Gøg og Gokke og Olsenbanden i dens humor. Men den er rent og skært sjov - og fyldt med fantastiske ørehængere, flotte dansenumre og en rigtig god historie


Tilføj til huskeliste Vis på kort Rutevejledning
Tilpas kortetVis på kortet